Lleida
18/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Singul-Art segueix endavant a Alpicat extremant les mesures de seguretat amb l’espectacle ‘Amics’La representació es podrà veure al Tossal de la Corona de forma gratuïta divendres vinent


Després de la cita inaugural, celebrada divendres passat a càrrec de Forty Miles a la plaça Bonaventura Verdú, divendres vinent, 10 de juliol, se celebrarà la segona entrega de Singul-Art, un cicle d’actuacions de diferents gèneres artístics amb propostes de qualitat que es podran veure en espais del municipi.

El protagonisme serà, en aquest cas, per a Dafnis Balduz i Carla Barroso amb l’espectacle ‘Amics’, que es podrà veure a les 22.00 hores al Tossal de la Corona.

Tot i que, amb el nou confinament del Segrià, la continuïtat del cicle estava en dubte, finalment s’ha optat per tirar-lo endavant, tot i que extremant les mesures de seguretat. Així, s’ha reduït l'aforament i s’han ampliat les distàncies de seguretat. Les entrades es poden reservar de manera gratuïta a través del correu electrònic cultura@alpicat.cat i del telèfon 973 73 79 98. Un cop reservades, s'enviaran per correu electrònic en format PDF i estaran assignades per nuclis familiars. A més, es recomana pujar a peu al Tossal de la Corona per tal d’accedir al lloc de la representació.

L’espectacle de Dafnis Balduz i Carla Barroso és el plat fort del cicle. Balduz és un conegut actor català que hem pogut veure recentment en pel·lícules com ‘Mientras dure la guerra’, d’Alejandro Amenábar, ‘Hablar’ o ‘Forasters’ i en sèries com ‘Ventdelplà’, ‘Nit i dia’ o ‘Amar es para siempre’, entre d’altres.

L’espectacle ‘Amics’ pretén acostar certes poesies i cançons a tot tipus de generacions. Adolescents, mil·lenials, els de la generació ‘naranjito’ i els que van créixer amb la Marisol i els Beatles, reviuran de nou sons coneguts, s’emocionaran amb aquella cançó que perdura en la memòria i gaudiran, en definitiva, d’una bona dosi de sentit de l’humor, de la mà de dos artistes en la trentena que combinen solemnitat i gamberrisme amb molt d’amor.

El cicle continuarà el dia 17 amb Puppae Company, que durà ‘Otto’ a l’església en una doble sessió a les 21.30 i a les 22.30 hores, i es tancarà el dia 24 a les 22.00 hores al Parc del Molí amb The Sullivan’s amb l’espectacle de circ ‘Total Glamour’.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats