Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Txarango arrasa als Premis Enderrock amb quatre guardons en una edició molt repartidaLa reivindicació feminista i la defensa de la llibertat i la democràcia es converteixen en el fil conductor de la gala


La vintena edició dels Premis Enderrock 2018 ha tingut com a gran guanyador el grup Txarango. La banda s'ha emportat quatre dels sis premis als quals estava nominada: millor artista, millor directe, millor disc de pop-rock i millor cançó de pop-rock. Una xifra de mèrit en uns premis Enderrock molt repartits ja que cap altre grup s'ha emportat més d'un guardó.

L'entrega, que s'ha fet a l'Auditori de Girona aquest dimecres, ha tingut la reivindicació com a fil conductor. "El sector musical no es taparà la boca davant els atacs a la llibertat d'expressió i la democràcia, així com per la manca de paritat i igualtat d'oportunitats", ha assegurat el director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, que ha promès una gala "tres voltes rebel". L'entrega de premis l'ha obert l'estrena en directe de la cançó 'Cant de lluita' del grup de folk Roba Estesa on han intervingut una vintena d'artistes com Gemma Humet, Judit Neddermann, Joana Pol o Núria Feliu amb l'objectiu potenciar la visualització i la contractació de veus femenines a tots els sectors artístics.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats