Lleida
5/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Un alumne de la Universitat de Lleida, seleccionat per presentar al Pitching Audiovisual el seu projecte audiovisual davant professionals de la indústriaCamí a Broadway és un talent show musical, creat per Antonio Vivar, que suposa una proposta innovadora de nou format televisiu


Un alumne de la Universitat de Lleida participarà a la propera edició del Pitching Audiovisual, iniciativa impulsada pel Clúster Audiovisual de Catalunya amb l’objectiu de connectar el talent universitari amb la indústria audiovisual. El proper dijous 21 de novembre l’alumne Antonio Vivar presentarà en format pitch el seu projecte de format TV, Camí a Broadway, davant de professionals i empreses del sector audiovisual amb l’objectiu de captar el seu interès i que l’ajudin a tirar endavant el seu projecte. 

Camí a Broadway ha estat un dels 26 seleccionats per participar al Pitching Audiovisual, d’entre una setantena de candidatures rebudes. Es tracta d’un projecte de nou format de talent show musical en el qual 12 joves actors competeixen per a aconseguir un lloc a una prestigiosa obra musical. 

 

Pitching Audiovisual, iniciativa única a Europa

El Pitching Audiovisual és una iniciativa única a Europa que ajuda a donar vida a projectes innovadors del talent universitari. En aquesta cinquena edició, que tindrà lloc el 21 i 22 de novembre, una quarantena d’estudiants de 17 centres universitaris presentaran en format pitch 26 projectes davant empreses que lideren la indústria audiovisual a Catalunya. 

Un 40% dels més de 100 projectes presentats en edicions anteriors han estat produïts o estan en fase de producció. Un exemple és “Les del Hoquei”, projecte presentat al Pitching el 2016 que va captar l’interés de BrutalMedia i TV3, que està ja disponible, també en castellà, a Netflix i ha renovat per una segona temporada al prime time de TV3. 

El Pitching Audiovisual s’emmarca en la Setmana del Talent Audiovisual, (Barcelona, 19-22 de novembre), iniciativa impulsada pel Clúster Audiovisual de Catalunya amb l’objectiu de connectar el talent emergent i la indústria per innovar i trobar nous formats.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats