Lleida
19/36° C (sol)
97% 26 km/h


Una caiguda de Sabina obliga a posposar el seu concert amb Serrat a MadridEl cantant va caure de l'escenari durant el concert i va patir un cop a l'espatlla.


Una caiguda de Joaquín Sabina a la part frontal de l'escenari ha obligat a interrompre i posteriorment cancel·lar el concert que el músic de Jaén estava coprotagonitza aquest dimecres al Wizink Center de la capital espanyola al costat de Joan Manuel Serrat .

Segons ha confirmat a Efe la promotora del cantant, no ha estat un desmai, sinó una caiguda a causa d'un focus que l'hauria enlluernat, el que ha portat l'artista a terra quan l'espectacle tot just portava mitja hora de recorregut.

Sabina, que ha estat portat en llitera fora de l'escenari, ha patit un fort cop a l'espatlla i, després de ser reconegut pels metges del recinte, ha sortit de nou per acomiadar-se de públic i demanar disculpes per la cancel·lació.

Tant la megafonia del pavelló com la promotora han apuntat el 22 de maig com a data en què Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat reprendran presumiblement aquesta cita que, com la celebrada fa unes setmanes en el mateix espai, tenia tot l'aforament esgotat.

"Aquestes coses només em passen a Madrid, ho sento moltíssim", s'ha disculpat en aquesta reaparició i en un dia nefast en què casualment complia 71 anys.

No és la primera vegada que l'intèrpret i compositor pateix un contratemps en el Wizink Center que l'obliga a suspendre un concert. Ja va passar el 2014 a poques cançons del final, segons ell, a causa problemes d'estómac, encara que en un primer moment va afirmar que havia patit una crisi de pànic escènic.

Va tornar a succeir en 2018, dins de la gira de "Lo niego todo" a l'hora i mitja d'actuació, per "una disfonia aguda conseqüència d'un procés víric" que el va deixar "mut" i va obligar a cancel·lar els quatre concerts restants de la gira.

La feble salut de ferro de Sabina ha estat notícia en moltes més ocasions, especialment quan va ser víctima d'un vessament cerebral el 2001 de què es va recuperar.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats