Lleida
3/17° C (sol)
97% 26 km/h


Zoo, Elèctrica Dharma i Pupil·les seran els caps de cartell de l'Aquelarre de Cervera 2019Les bandes de Ponent La Terrasseta de Preixens, Koers, Lasta Sanco, Pastorets Rock i Her Majesty també formen part del cartell musical


L'Aquelarre de Cervera ha donat a conèixer aquest dijous la programació musical de la 42a edició de la festa del foc i la música de les terres de Ponent, amb un cartell que aposta per grans noms de la fusió festiva d'arreu dels Països Catalans i que posa de manifest el bon moment que passa l'estil a terres lleidatanes. Els valencians Zoo i Pupil·les, els lleidatans La Terrasseta de Preixens, Koers i Pastorets Rock i la llegendària Companyia Elèctrica Dharma per segon any consecutiu, són els caps de cartell d'una programació que es podrà veure en directe del 30 d'agost a l'1 de setembre. Tots els concerts seran gratuïts i tindran lloc en emplaçaments tradicionals de la festa com la plaça Major, la plaça de Cal Racó i la plaça Pius XII.

L'Aquelarre de Cervera aposta per continuar aportant una identitat pròpia a la programació musical. Divendres el cartell el protagonitzaran La Terrasseta de Preixens, Pupil·les i DJ's Pdetas. Pel que fa a la nit de dissabte, hi actuaran Zoo, Koers, la Companyia Elèctrica Dharma, Lasta Sanco, Pastorets Rock i Her Majesty.

La Companyia Electrica Dharma tornarà a actuar a l'Aquelarre per segon any consecutiu gràcies a la unió perfecta amb la seva proposta artística que també combina arrel tradicional amb festa popular i foc. L'Aquelarre ampliarà la seva oferta d'activitats perquè la ciutat de Cervera és la Capital de la Cultura Catalana 2019, cosa que implicarà la fusió dels dos esdeveniments.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats