Lleida
-1 / 8° C (sol)
97% 26 km/h


ZZ Top serà cap de cartell del Rock Fest Barcelona amb un concert exclusiuAltres novetats del programa són Hammerfall, Helix, Children of bodom o Michael Monroe, entre d'altres


El conjunt de rock nord-americà ZZ Top serà el cap de cartell del Rock Fest Barcelona de l'estiu vinent amb un concert exclusiu, segons han anunciat els promotors de la iniciativa. L'espectacle tindrà lloc el divendres 5 de juliol. Les mateixes fonts han anunciat que el programa del festival ha incorporat diversos noms a l'edició del 2019, com ara Hammerfall, Helix, Children of Bodom, Michael Monroe, Dee Snider, Angelus Apatrida, Napalm Death, Ankhara o Deldrac-legion.

A finals de setembre els organitzadors anunciaven que la banda britànica Def Leppard encapçalarà una de les jornades del festival en una actuació única a l'Estat. L'esdeveniment tindrà lloc el 4, 5, 6 i 7 de juliol al Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramanet.

Altres noms confirmats són Demons&Wizards, Thunder, Avatar, Therion, Sonata Artica, Rage w/Barcelona Rock Orchestra, Testament i Elvellon.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats