Lleida
16/33° C (sol)
97% 26 km/h


Arrenca el TourmaletEl Lleida Esportiu viatja a Llagostera després de cedir el liderat


Quatre dies després de perdre el liderat als despatxos, el Lleida Esportiu inicia el particular Tourmalet en aquest final de la primera volta visitant a un Llagostera (12h) que s'ha convertit en una de les sorpreses agradables de la competició.

"Ens espera un partit molt complicat perquè tenen una gran plantilla i un bon equip que a nivell classificatori estan fent molt bé les coses. Disposen de jugadors experimentats amb les idees molt clares de el futbol que fan. És un equip que particularment m'agraden perquè competeixen molt bé ". Aquest era l'avís que llançava Molo en la prèvia de la trobada. Guanyar en aquesta lliga mai és fàcil. I a Llagostera menys perquè hi ha diversos condicionants que converteixen els partits en alguna cosa diferent a l'habitual.

"Tenim el handicap de camp, més que per la superfície, que l'han canviat, perquè les dimensions són molt petites. Passem de Camp d'Esports a un camp molt molt petit on hi ha de tenir la concentració més alta i estar vius perquè qualsevol error provoca una ocasió de gol. És un entorn a què no estem acostumats i ells lògicament sí ", assenyalava el tècnic.

A partir d'aquí, Molo considera que es tracta d'un partit amb una "exigència més emocional i mental que física perquè a la que et descuides et penalitzen. D'un rebuig o un servei de banda hi ha una ocasió de gol. Hi ha moltes caigudes, moltes disputes i fins i tot entra l'atzar de si hi ha vent o no. Hi ha molts factors que el jugador no pot controlar i hem d'adaptar-nos-hi perquè volem guanyar ".

El màxim responsable tècnic del conjunt blau, però, no avançava molts canvis per contrarestar els d'Oriol Alsina. "D'una banda cal buscar centímetres perquè són un equip molt alt i perillós a pilota aturada, però per una altra també és un equip en el qual els ratolins es beneficien d'aquestes segones jugades. No variarà molt respecte als que estem fent ", deia.

Després d'assegurar que s'està fent un seguiment de Noel, el tècnic no va donar pistes, encara que veient la convocatòria poc marge per a la sorpresa li queda, ja que només han viatjat 15 jugadors del primer equip.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats