Lleida
2 / 18° C (sol)
97% 26 km/h


Astrid Fina, que entrena a l'Aran, bronze històric als Paralímpics d'hivernLa rider barcelonina va dominar la baixada pel metall.


La rider barcelonina Astrid Fina, que entrena habitualment a Baqueira, va aconseguir ahir la medalla de bronze en snowboard cross, categoria SB-L2 en els Jocs Paralímpics d'Hivern de PyeongChang.

Astrid Fina, rider barcelonina del Centre d'Esports d'Hivern Adaptats de la Val d'Aran (CDIA) i membre de la FEDDF, va fer història ahir en la competició de boardercross SBX de Pyeongchang 2018, en aconseguir la medalla de bronze en aquesta especialitat.

Astrid Fina, que s'entrena habitualment a Baqueira Beret, va entrar en contacte amb el CDIA fa 5 anys, de la mà d'Andrés Gómez Sirat, després que un accident de moto a 2009 li va canviar la vida quan es dirigia al seu treball en una joieria.

Després de passar un calvari de visites a hospitals i 13 operacions, va patir l'amputació tibial de la cama dreta. La barcelonina va trobar en el surf de neu la salvació per tornar a gaudir de la vida. Aquesta és la segona participació de la competidora en els Jocs Paralímpics on va obtenir Diploma Paralímpic a Sotxi 2014.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats