Lleida
20/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Borges i Organyà ascendiran per les vacants del ReusEl conjunt de les Garrigues pujarà a Primera Catalana i el de l'Alt Urgell jugarà a Segona la temporada que ve


La Federació Catalana de Futbol va anunciar aquesta setmana una consulta entre els clubs per decidir els ascensos i descensos, però també va deixar clar que passi el que passi garantirà les places d'aquells es veurien beneficiats pels ascensos compensats.

D'aquesta manera, i a falta de confirmació oficial, de cara a la temporada que ve el Borges Blanques s'ha assegurat la seva presència al grup segon de Primera Catalana i l'Organyà en el cinquè de Segona Catalana.

Tots dos es veurien beneficiats per les vacants que deixarien el Reus i el Reus B, inscrits en la competició d'aquesta temporada tot i que finalment no van jugar, provocant una cadena d'ascensos compensats.

El Girona B, líder de el grup primer de Primera Catalana, pujarà a Tercera Divisió, el Gandesa i el Borges a Primera, i l'Organyà i el Remolins a Segona.

A partir d'aquí caldrà veure què passa amb la resta de categories de la territorial lleidatana i el futbol base. A Tercera Catalana grup 13 el Pardinyes és líder amb 49 punts, un més que l'Sporting Pinyana i dos més que Soses i Benavent. En el grup 14, l'Organyà ja s'ha assegurat l'ascens amb 55 punts, nou més que Bellpuig i Ponts. I a Quarta, l'Andorra B acumula 52 punts pels 47 que atresoren Vilanovenca i Castelldans.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats