Lleida
9/19° C (pluja)
97% 26 km/h


Cauen amb bones sensacions (1-2)L'AEM competeix davant l'Espanyol i fins i tot frega l'empat


L'AEM va tancar el seu primer amistós de pretemporada amb una ajustada derrota davant l'Espanyol, de la Primera Divisió, però deixant bones sensacions tenint en compte que es tractava d'l'estrena de l'equip després de sis mesos d'inactivitat.

El xoc va servir per a unes i altres realitzessin les habituals proves a d'hores d'ara, mai que mai un AEM en què Roger Lamesa va arribar a alinear tres equips pràcticament diferents.

Amb tot, les lleidatanes van donar sempre la cara jugant amb una gran intensitat i pressionant la sortida de la pilota de l'rival. La millor ocasió local al primer temps arribaria en un córner que Hisui va rematar propiciant la intervenció de la meta visitant. En el rebuig, Alexia no encertava i la seva rematada se n'anava fora.

L'Espanyol aprofitaria una errada defensiva de l'AEM per obrir el marcador als 36 minuts, quan Simanovski guanyava l'esquena a la defensa local per batre Laura establint el 0-1 amb el qual s'arribaria a la mitja part.

A la segona part l'AEM va seguir jugant de tu a tu a un rival de superior categoria i fins i tot va marcar en una acció d'Andrea que va ser anul·lada per fora de joc, encara que el seu excés d'ambició es va veure castigat amb una contra en què de nou Simanovski anotava el 0 -2.

Malgrat el marcat advers, l'equip de Lamesa va seguir pressionant a la recerca de reduir distàncies i finalment va trobar la seva recompensa quan als 83 minuts una jugada d'estratègia culminava amb l'1-2 de Celia. En l'última acció del partit Pixu va tenir l'empat però la seva rematada va sortir fregant el pal.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats