Lleida
16 / 36° C (sol)
97% 26 km/h


Cesc Fàbregas anuncia el seu fitxatge pel Mònaco fins al 2022En una fotografia amb la samarreta del club francès difosa a través del seu compte de Twitter


El migcampista català Cesc Fàbregas ha anunciat avui, a través d'un vídeo difós a les xarxes socials, el seu fitxatge pel Mònaco, amb qui ha signat un contracte per tres temporades i mitja, fins a juny de 2022.

Al vídeo, Cesc apareix caracteritzat com un rellotger reparant un rellotge, fins que al final diu "ara és el moment" i es col·loca una samarreta del Mònaco sobre l'espatlla.

En una fotografia difosa a través del seu compte de Twitter, el migcampista posa davant de la samarreta amb el seu nom i el dorsal 44.

El club monegasc va confirmar la notícia en un comunicat en el qual va especificar la durada del contracte signat amb el jugador, de 31 anys i procedent del Chelsea anglès.

El Mònaco recorda que Cesc va començar la seva carrera professional a l'Arsenal londinenc, on va jugar de 2003 a 2011 i on va rellevar com a capità a Thierry Henry, que ara serà el seu entrenador a la banqueta monegasc i amb qui manté una gran relació des de llavors.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats