Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Comença la reconstrucció del Lleida LlistaPalazón i Vives, les dues primeres cares noves de l'equip


El Llista Blava va iniciar ahir oficialment el període de reconstrucció de la plantilla presentant a les seves dues primeres cares noves, Oriol Vives i Marc Palazón.

Després que fa una setmana el club presentés als jugadors que es queden en una posada en escena inèdita, el Llista Blava va començar a donar-li forma al nou projecte i ho va fer oficialitzant els seus dos primers fitxatges. 

Marc Palazón i Oriol Vives, procedents de Girona i Igualada, van ser els encarregats d'obrir una ronda de presentacions de fins a 5 jugadors que el club espera acabar de tancar definitivament en un període màxim de dues setmanes.

“Marc es va oferir fa dos anys i penso que aquestes dues temporades li han anat molt bé per a assentar-se com a jugador. El segueixo des dels 14 anys i penso que ha deixat de ser un projecte per a convertir-se en un jugador consolidat”, va dir el tècnic Folguera sobre el seu jugador.

“Amb l'Oriol ja havíem parlat quan va finalitzar alguna de les seves etapes. És un jugador que ja vaig tenir en la meva època en Voltregà quan ell tenia 17 anys i és un jugador que destaca pel seu joc en equip i defensa. Aportarà molta experiència”, va explicar Folguera.

Els dos jugadors van acceptar el repte de mantenir l'alt nivell d'exigència d'un equip en reconstrucció i no van tenir problemes en reconèixer que el gran objectiu ha de ser revalidar la CERS.

“Aquest any s'han donat les circumstàncies per a fer aquest pas i estic molt content. Tinc molt bon record de l'Albert i gran part de la meva il·lusió per venir és per estar a les seves ordenis, també per jugar en un club com el Lleida, que està a l'elit de l'hoquei europeu”, va explicar Vives.

Palazón, que es va definir com un jugador vertical i defensiu, espera continuar creixent amb la filosofia de Folguera.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats