Lleida
3/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Començar a rodar-se, l'objectiu del Llista en el seu debut contra el PalafrugellL'equip lleidatà s'estrena aquest vespre a l'OK Lliga Catalana


El Llista Blava disputa avui el seu primer test de pretemporada coincidint amb el debut a l'OK Lliga Catalana, on rebrà el Palafrugell a partir de les 20:00 hores.

El renovat projecte de Folguera comença avui el seu camí a l'OK Lliga Catalana, una competició que ha de servir perquè els llistats arribin al cent per cent a l'inici de lliga contra el Voltregà. "L'afrontem com una càrrega més d'entrenament en la qual volem repartir minuts i que tot els jugadors vagin agafant rodatge", va explicar l'entrenador Albert Folguera.

El tècnic es va mostrar molt content amb l'entusiasme, les ganes i la predisposició dels jugadors en aquestes primeres sessions d'entrenament, especialment dels nous, dels quals va afirmar que "estan agafant molt ràpid els pocs conceptes tàctics que fins al moment s'han treballat ".

En l'apartat físic, Folguera va comentar que els jugadors s'han cuidat molt aquest estiu per arribar en les millors condicions possibles, tot i que evidentment els falta ritme competitiu. Malgrat que la prioritat de l'equip és la de preparar bé l'inici de temporada, Folguera no amaga que el seu objectiu és jugar la final per aconseguir una de les dues primeres posicions, cosa que els asseguraria jugar el màxim de partits de la competició.

L'OK Lliga Catalana repeteix el format del curs passat, con13 equips repartits en 4 grups, dels quals els dos primers accedeixen a uns quarts de final que donen l'accés a la Final a Quatre.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats