Lleida
2/8° C (núvols)
97% 26 km/h


El Balàfia aposta per Vanesa Ortega per presidir el clubCampillos ha ocupat el carreg des de la creació de l'entitat


El Vòlei Balàfia ha decidit renovar la junta directiva i la seva nova presidenta passarà a ser Vanesa Ortega, que substituirà a un Juan Campillos que ha ocupat el càrrec des de la creació del club en 2011. Ortega compaginarà aquestes funcions amb les que feia fins ara de comunicació, màrqueting i patrocinis. Per la seva part, Juan Campillos passarà a ser el tresorer del club.

La nova junta directiva passarà a estar formada també per Miquel Àngel Jaray com a vicepresident, Mario Martínez com a secretari i Raquel Zazurca, Jordi Martínez, Ferran Espasa, Xavi Balsells i Toni Baró com a vocals.

La nova junta ja ha començat a treballar en la confecció de la nova temporada, que tornarà a ser de rècord en el nombre de jugadors i jugadores.

El Balàfia Volei va néixer el 2011 amb l'objectiu de rellançar aquest esport a Lleida amb un sol equip, el sènior masculí. Vuit temporades després, el club comptarà amb 18 equips i un total de 180 jugadors i jugadores. Dels 18 equips que hi haurà la temporada 2019-2020, 9 seran femenins, 5 masculins i els altres 4, mixtos.

Entre les accions de la nova junta directiva destaca el conveni recentment signat amb el col·legi Jesuïtes Lleida – Claver amb qui ja s'ha començat a treballar en la integració dels equips femenins del club, així com la potenciació del voleibol masculí tant en aquest centre escolar com en uns altres amb els quals ja hi ha converses molt avançades.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats