Lleida
17/30° C (sol)
97% 26 km/h


El Balaguer Villart Logístic podria salvar la categoria en cas de la renúncia d'algun equipL'Arteal estaria valorant retirar-se de la lliga


El Balaguer Villart Logístic va baixar el cap de setmana de la Superdivisió femenina després de nou anys, però la renúncia d'algun equip podria obrir la porta a un oferiment de la Federació per mantenir la plaça.

La derrota el passat cap de setmana en un partit de molta duresa que es va allargar gairebé a les quatre hores, va deixar sense opcions el Balaguer Villart Logístic de conservar la màxima categoria de forma esportiva.

L'opció s'obre perquè, segons els últims rumors, el que va ser el seu botxí, el Arteal Santiago, estaria plantejant-renunciar a la Superdivisió, presumiblement per problemes econòmics. Tot això malgrat que ha quedat en una meritòria sisena posició, classificant-se per Europa.

El club de la capital de la Noguera ja s'ha posat en contacte amb la Federació per preguntar com es resoldria, en cas de donar-se, aquesta situació. No obstant això, les fonts consultades van afirmar que una eventual renúncia del Arteal encara no estava confirmada ahir, de manera que la Federació encara no ha contestat. El Balaguer Villart, a més, tampoc assegura que acceptaria.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats