Lleida
10-21° C (pluja)
97% 26 km/h


El Borges Grup Vall fitxa a Sayed Lashin per a la temporada vinentEl president del club, Enric Vall, està il·lusionat amb la incorporació


"Estem molt contents amb aquest fitxatge. Sayed està en bona forma física i és un dels millors jugadors d'Egipte. Veiem més fàcil aconseguir la Copa del Rei ", va assegurar el president del CTT Borges.

El Borges Grup Vall va donar a conèixer ahir un nou fitxatge per a la temporada que ve. L'equip de superdivisió de tennis de taula comptarà amb l'egipci El Sayed Lashin. Aquest jugador dretà de marcat joc ofensiu té actualment 39 anys i està disputant la lliga al seu país. Nascut a Alexandria, Lashin té una dilatada experiència en el tennis de taula, jugant més de 400 partits internacionals i conviriéndose el 2013 amb el número 76 del món.

El jugador egipci també ha estat Campió d'Àfrica individual, quatre vegades campió de la Copa Àfrica i ha jugat tres Jocs Olímpics: Sidney, Pequín i Londres.

El president del CTT Borges, Enric Vall, ha afirmat a aquest mitjà que el fitxatge permetrà fer una bona temporada a l'equip que comptarà amb quatre jugadors per prevenir les debilitats de joc en cas de lesions.

Vall també es va mostrar satisfet amb la nova incorporació i va destacar de Lashin la seva professionalitat.

Així, l'equip preveu fer una bona temporada se com a objectiu guanyar la Copa del Rei i la Superdivisió.

Lashin continuarà residint a Egipte i viatjarà a Espanya per jugar els partits més importants.

El fitxatge es va aconseguir gràcies als contactes del club que van veure disputar al jugador egipci uns bons partits. A més, altres jugadors del CTT Borges també havien vist el seu bon joc.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats