Lleida
2/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Cadí la Seu i l'ICG Força Lleida aposten per la continuïtatTots dos clubs anuncien la renovació dels entrenadors Bernat Canut i Jordi Serna


Cadí la Seu i ICG Força Lleida van coincidir a anunciar ahir la continuïtat dels seus entrenadors. Bernat Canut i Jordi Serna seguiran liderant els projectes de tots dos.

Un cop tancada una temporada històrica, el Cadí tenia clara la continuïtat de Canut. I ell també: "és casa meva i estic molt a gust". Bernat va arribar com a entrenador principal de l'equip fa dues temporades, a causa de la baixa inesperada de Joan Carles Pié. El lleidatà va agafar el timó de l'equip dirigint fins a les portes del play off. Una temporada més tard signava, ni més ni menys, la millor campanya del Cadí en tota la seva trajectòria en la màxima categoria estatal amb una classificació per a la Copa de la Reina i en unes noves semifinals de play off pel títol de lliga.

"Renovarem a unes quantes jugadores bàsiques pel projecte i incorporarem altres amb talent i molt potencial. L'objectiu és tenir fam, ser competitius. Tenim un repte il·lusionant per davant que ens requereix molta responsabilitat i treball ", assegura.

No obstant això, ressalta una de les claus per encarar els propers objectius que es presentin: "Que els aficionats segueixin acudint al Palau amb la passió que ho han fet aquests darrers temps i que se sentin orgullosos del seu equip. La comunió equip-Palau-ciutat no ha de definir ".

Mentrestant, al Barris Nord també s'ha apostat per la renovació de Jorge Serna. Malgrat acabar un any més fora de play off, el tècnic seguirà a la banqueta en les mateixes condicions. O sigui compaginant la seva tasca amb la docència a l'INEFC. Una situació que ell mateix definia ahir com "un somni complert".

Per la seva banda, el president, Félix González, es mostrava satisfet i deia que "tot i que el present és una realitat, tenim molt a millorar i un futur il·lusionant".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats