Lleida
5/18° C (sol)
97% 26 km/h


El Comitè es mostra inflexible i sanciona amb tres partits a Molo i amb dos a GarcésNo retira la groga a Ruiz a Tarragona i suspèn per un partit a Trilles al complir el segon cicle d'amonestacions


Les al·legacions presentades pel Lleida Esportiu per les expulsions de Molo i Jorge Garcés i la targeta groga vista per Ruiz en el partit davant el Nàstic no han servit de res i el Comitè de Competició s'ha mostrat implacable aplicant les sancions que corresponen.

En el cas de Molo, el tècnic ha rebut una sanció de tres partits pel fet de ser reincident. Cal recordar que el d'Almeria ja va ser expulsat en el partit contra el Barça B de forma una mica surrealista, ja que el col·legiat va entendre que la bronca que el tècnic li estava fent a Liberto anava dirigida a la banqueta visitant.

Així doncs, amb aquesta nova sanció, Molo no podrà estar a la banqueta en els tres pròxims partits que el conjunt blau disputarà davant la SD Ejea (diumenge 23, 17.00 hores), al Municipal Sagnier davant l'AE Prat (cap de setmana del 29 de febrer i l'1 de març) i al Camp d'Esports davant el Vila-real B (cap de setmana del 7-8 de març).

A més, la resolució de l'ens federatiu detalla que, en virtut de l'aplicació de l'article 52 de l'Codi Disciplinari, s'afegeix "una multa accessòria al club en quantia de 135,00 euros i de 288 a l'infractor".

Per la seva banda, el tècnic assistent del primer equip, Jorge Garcés, ha estat sancionat amb dos partits de suspensió i, en virtut de l'aplicació de l'article 52 de l'Codi Disciplinari, se li afegeix "una multa accessòria a el club en quantia de 90,00 euros i 116 a l'infractor".

D'altra banda, el mateix Comitè de Competició ha mantingut la targeta groga mostrada per Rodríguez Carpallo a José Ruiz en el minut 39 de partit davant el Nàstic, precisament en la jugada que va suposar el penal i el gol de l'empat dels tarragonins.

Més enllà de les sancions imposades després de desestimar les al·legacions presentades des del Camp d'Esports, el Comitè també va castigar amb un partit de suspensió al central Marc Trilles per haver completat el segon cicle d'amonestacions.

Aquest serà el cinquè partit que es perd Trilles per sanció. Ja no va poder jugar els dos primers per un càstig de la temporada passada, no es va medir a l'Ejea després de la seva expulsió davant el Nàstic i es va perdre la visita a l'Hèrcules al complir el primer cicle de cinc targetes.

La plantilla entén les al·legacions i lamenta els últims arbitratges

Abans de conèixer-se la decisió de l'Comitè de Competició, diversos integrants del primer equip es van mostrar partidaris de presentar al·legacions com va fer el club. "Sempre que es pugui fer força d'alguna manera em sembla bé. No sé si servirà o no, però em sembla bé. A la Segona B costa molt guanyar i que et penalitzin així, fa mal", explicava Marc Martínez.

El migcampista afegia que tot el que està passant últimament amb els arbitratges "sap greu perquè fas coses molt bones en camps molt complicats i davant rivals molt bons i no acabes guanyant per temes externs. Hem de continuar així, algun dia ens en donaran. No ho demanem, simplement ens agradaria que no s'equivoquin amb nosaltres".

Un dels implicats en les al·legacions, el lateral Jose Ruiz, explicava la jugada en què va ser sancionat indicant que "no hi ha cap explicació i aquí estan les imatges. Vaig a per la pilota amb les mans al pit, ell em diu que les tenia per sobre del cap, em quedo sorprès i ja no li comento res més, simplement que sigui conscient de l'error".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats