Lleida
11 / 24° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El FiF registra més de 2.000 signatures per "pressionar" a la Paeria per les instal·lacionsEl club assegura que des del mes de gener no té novetats del projecte dels camps


El FiF ha recollit més de 2.000 firmes que ahir van registrar amb l'objectiu de fer pressió a la Paeria per avançar en el projecte de les instal·lacions, que el club fa anys que reclama i no aconsegueix.

El club Futbol i Formació (FiF Lleida) va registrar ahir al matí a l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC) un total de 2.024 firmes de suport al projecte que du a terme l'entitat. L'objectiu del lliurament de signatures és "fer pressió" a la Paeria perquè concedeixi al FiF les instal·lacions que porta més de 7 anys reclamant, va explicar el president del club, Josep Maria Culleré. En aquest sentit, el president ha destacat que "el camí que hem emprès per tenir les instal·lacions ens està costant molt", perquè quan estava a punt de construir-se a Ciutat Jardí, l'oposició veïnal va frenar el projecte.

L'alternativa del consistori lleidatà va ser proposar al club altres terrenys en el mateix barri i, segons Culleré, al mes de gener es van comprometre a iniciar el procés per tirar endavant el concurs públic per obtenir l'equipament. No obstant això, a dia d'avui el club no ha aconseguit obtenir més informació sobre el procés, va assegurar el president del club, que va afegir que els pares ja estan molestos.

Culleré també va apuntar que a l'abril havien d'explicar el projecte als pares del club, segons el calendari que van establir amb l'Ajuntament de Lleida, però "a un mes vista del projecte estem igual que al gener". "Aquestes 2.024 firmes tenen una raó de ser", va destacar el president del club, que va ressaltar que han intentat "per activa i per passiva" tirar endavant el projecte.

Fa un mes aproximadament el club ja va demanar a la Paeria que agilitara els tràmits per a disposar dels camps el més aviat possible perquè les famílies ja "desconfiaven" i estaven "cansades" d'esperar.

La nova ubicació que va proposar l'Ajuntament de Lleida per instal·lar els camps del FIF al barri de Ciutat Jardí, proposta que va rebre l'aval de tots els pares i mares del club esportiu, és el solar que es troba al costat de l'escola Municipal de Jardineria.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats