Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Força Lleida decideix cessar el president i va a eleccionsDimiteix el vicepresident segon Pere Pauné


L'esperada assemblea extraordinària de socis del Força Lleida celebrada ahir de manera telemàtica va acabar amb un anunci d'eleccions a la presidència per a aquest mateix dijous per escollir al president que substituirà Fèlix González.

Relleu a la presidència del Força Lleida. L'actual president, Félix González, va deixar ahir aquest càrrec després que l'assemblea extraordinària de socis decidís convocar eleccions.

L'altra decisió rellevant de l'assemblea celebrada a distància va ser una dimissió. Es tracta del fins ahir vicepresident segon de club, Pere Pauné. Amb la convocatòria d'eleccions, per tant, deixa el càrrec l'actual president, Félix González.

En les eleccions convocades per aquest mateix dijous, doncs, haurà de sortir un nou president, però també es produirà una renovació de la junta directiva.

En el comunicat amb el qual es van anunciar aquestes decisions, emès a última hora de la nit després d'una reunió telemàtica de l'assemblea que es va allargar des de les 19.30 hores fins pràcticament les 22.00 hores, també es va voler destacar l'agraïment de l'entitat cap al president sortint, Félix González, pel treball realitzat sota la seva presidència en els últims vuit anys.

La situació en el Força Lleida s'ha precipitat en els darrers dies després que diversos desencontres en la gestió que venien gestant des de feia una mica més de temps, desenvocaron en diferències de criteri per la gestió, per exemple, de l'abrupte final de temporada, que van dur a vuit dels onze directius a proposar una moció de censura que va acabar per quallar ahir.

El nom que ha sorgit en els últims dies amb més força per ocupar el càrrec de president és el de el fins ara vicepresident de l'entitat, Albert Aliaga.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats