Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El futbol s'acarnissa amb el Lleida a Cornellà



Un error en l'últim sospir tomba a un equip que mereix més (1-0)


Cornellà, 1: Craviotto, Pere, Joan Oriol, Edgar, Maureta, Fall, Mújica (Cortés, m. 83), Pep Caballé, Leon, Xemi (Marc Caballé, m. 83) i Fito.

Lleida Esportiu, 0: Diego Rivas, Valiente, Eneko, Albistegi, Andriu, Trilles, Javi López (Moustaphá, m. 70), Manu Molina, Ortuño, Félix (Musa, m. 85) i Nierga (Leto, m. 90).

Gol: 1-0, m. 91 Miranda

Àrbitre: Muñiz Ruiz. Targeta groga a Pere i León per part del Cornellà i a Trilles i Félix pel Lleida.

El Lleida va tornar a regalar un partit impecable en un error puntual que, a més, va arribar en el sospir i quan ja no hi havia capacitat de reacció. Després de 91 minuts ratllant la perfecció i gaudint de les poques ocasions que hi va haver a Cornellà, una acció mal defensada li va donar els tres punts als barcelonins.

Un cop més, Gerard Albadalejo sorprenia amb la seva alineació. Cap lateral en l'onze inicial i pràcticament quatre centrals per intentar frenar el joc directe del Cornellà. Andriu i Eneko formaven l'eix de la defensa, amb Valiente a la dreta i Eneko a l'esquerra per acabar de completar la línia de quatre en defensa. Albístegi, Molina, i López per davant, Ortuño com a referència ofensiva i Félix i Nierga intercanviant posicions des del centre fins a la banda esquerra. Cornellà i Lleida es van trobar, a més, un convidat inesperat com el vent, que a la primera part bufava, i de quina manera, a favor del conjunt de Albadalejo.

El Cornellà va sortir amb la seva millor onze, però sense arriscar gens ni mica conscient que seria un partit d'ofici i d'esperar l'error del rival o que el vent bufés a favor en el segon temps. El cas és que la pilota tot just va tocar la gespa de l'estadi barceloní perquè el Lleida no ho dubtava en cap moment a l'hora de llançar pilotes llargues. Els locals, per la seva condició, ho intentaven una mica més però al final les seves escasses arribades es produïen a pilota aturada o un centre llarg.

Fotografia: Sergio Ros

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaç



Articles relacionats