Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


El Jaafari i Ortiz mantenen la seva corona a la Cursa BombersMéndez i Bonet s'adjudiquen la distància curta


La Cursa BBVA CX Bombers Lleida va celebrar ahir la seva vuitena edició, en la qual Abderrahim El Jaafari i Míriam Ortiz van guanyar reeditant els seus triomfs de l'any passat. En el cas d'El Jaafari, és el seu setè triomf a la prova.

La cita es va convertir en una veritable festa atlètica amb l'organització de l'Agrupació Cultural i Recreativa Bombers de Lleida i una participació de 2.500 esportistes, als quals cal afegir els 800 nens i nenes que dissabte van participar en les curses infantils. Els participants van poder optar entre els 10 i els 5 quilòmetres d'una cursa que va tenir el seu centre d'operacions en els Camps Elisis i que va recórrer els principals carrers de la ciutat.

En la distància llarga, l'independent Abderrahim El Jaafari va vèncer amb un registre de 29.57, seguit de Mohamed Farih amb 31.32 i Radouane Nour (La Sansi) amb 31.19. Cal destacar també el quart lloc de Ricard Pastó (Xafatolls) amb un temps de 31.46. Ali Benhmbarka (Canovelles), que havia entrat segon, va ser desqualificat per cometre una irregularitat en el seu recorregut.

En dones, Míriam Ortiz (AA Catalunya) va reeditar el seu triomf amb un crono de 35.12, seguida d'Rosamari Carulla (Logiesport La Guineu) amb 38.50, i Eva Ribalta (Xafatolls), amb 38.59. En aquest cas, també es va modificar el podi final per dos desqualificacions.

Pel que fa a la prova curta, Alex Méndez (Lleida UA) es va imposar amb un crono de 15:56. Segon va entrar Mohamed Benhmarka (Canovelles) amb 16:00 i tercer, Iván Espílez (AE Ekke), amb 16:07. En dones, victòria de Meritxell Bonet (Tri 04:40), amb un temps de 19:45, seguida de la seva companya de club Natàlia Badia amb 20:15 i Julia Díaz (Xafatolls) amb 20:37.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats