Lleida
7/16° C (núvols)
97% 26 km/h


El K4 500 de Craviotto segella l'accés a les semifinals amb el segon tempsL'equip espanyol va estar a punt de superar Polònia als darrers metres


L'equip espanyol de K4 500, integrat per Saúl Craviotto, Carlos Arévalo, Marcus Cooper i Rodrigo Germade, va complir amb els pronòstics i va segellar el seu pas a les semifinals dels Mundials de piragüisme que es disputen a la ciutat hongaresa de Szeged, després de concloure segons en la seva sèrie eliminatòria.

L'embarcació espanyola, que busca segellar a la localitat magiar el bitllet per als Jocs Olímpics de Tòquio, va confirmar la seva condició com un dels més ferms aspirants al triomf, després de signar en les eliminatòries el segon millor temps de tots els participants.

De fet, els palistes espanyols, que van aconseguir un crono de 1: 18.10 minuts, tan sols es van veure superats pel K4 hongarès (1:18.01), amb el que van protagonitzar aquest dimarts un trepidant duel a la ronda classificatòria.

Una batalla que es va decantar per tan sols 9 centèsimes favor de l'embarcació magiar, tot i la remuntada que va protagonitzar l'equip espanyol en el tram final de la prova.

I és que si Hongria avantatjava en 45 centèsimes Espanya a l'arribar a l'equador de la prova, en arribar la línia de meta dels Craviotto, Arévalo, Cooper i Germade havien rebaixat el seu desavantatge a només nou centèsimes.

Tot un avís per als rivals, que són ja conscients de l'excel·lent final dels palistes espanyols.

La classificació per a les semifinals del K4 500 masculí no va ser l'única bona notícia de la jornada per a la delegació espanyola, que va celebrar la classificació per a la final del C2 500 de Sete Benavides i Antoni Segura i del K1 500 de Pelayo Roza.

Benavides i Segura lluitaran per les medalles al C2 500 després d'acabar en segona posició la seva sèrie de semifinals, mentre que Pelayo Roza va acreditar la seva candidatura al títol després de segellar el pas a la final amb un triomf a les semifinals.

La representació espanyola va ficar a altres deu embarcacions per a les semifinals, mentre que Júlia Espinosa, en C1 500 i Laia Pèlachs i Aida Bouza, en K2 500, s'hauran de conformar amb les finals B de les seves proves.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats