Lleida
11-24° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Lleida aparta Xemi per viatjar al Liverpool-Barça sense permísOliva decidirà avui si 'indulta' al jugador, que ha estat multat


Segurament, molts aficionats del Lleida Esportiu que estaven veient el Liverpool-Barça de dimarts passat per televisió es van sorprendre quan a la grada blaugrana van veure una cara que els resultava molt familiar. Era Xemi, migcampista del conjunt blau que ha estat apartat de l'equip i multat per aquest viatge.

El Lleida ha decidit aplicar el reglament de règim intern que jugadors, cos tècnic i club signen a principi de temporada per l'incompliment de diversos articles i serà el tècnic Joan Carles Oliva qui haurà de decidir avui si compta amb el futbolista per al transcendental partit de diumenge al camp de l'Atlètic Balears.

El club ha multat Xemi bàsicament per absentar-se de la ciutat sense notificar abans a l'entitat, no estar en el seu domicili passades les dues de la matinada i arribar a un entrenament sense el descans adequat. A més, el va apartar de les sessions del primer equip des del passat dimecres. Malgrat que el jugador va realitzar el viatge en el dia festiu que setmanalment té la plantilla, al Camp d'Esports consideren que les jornades de descans són, com el seu propi nom indica, per descansar.

Òbviament, Xemi va tornar la matinada de dimarts a dimecres a altes hores de la matinada i conseqüentment es va presentar a l'entrenament sense estar en les millors condicions. Al club, a més, no ha agradat veure-li amb la samarreta del Barça a les grades d'Anfield.

A més, el destí va voler que la trobada arribés just després que el Lleida perdés el seu últim partit de lliga precisament davant el filial blaugrana ... i amb un gol en pròpia porta de Xemi.

La patata calenta està ara en mans d'Oliva, que avui haurà de decidir què fa i si li indulta de cara a diumenge. Cal recordar que, des de la seva arribada a la banqueta del Camp d'Esports, Xemi és un dels fixos en les alineacions del tècnic, que en les últimes jornades ha apostat pel futbolista a la mitja punta.

Els Veterans del Barça, avui en l'homenatge a Palau

El Complex Esportiu de Torrefarrera acollirà avui un triangular entre els Veterans del Barça, Veterans Torrefarrera i Veterans Lleida com a homenatge a Antoni Palau, que també donarà nomena a aquesta instal·lació a partir d'ara. Els blaugrana viatjaran amb futbolistes com Julio Salinas o Goikoetxea per participar en aquest record al tractor de Torrefarrera.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats