Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


El Lleida denunciarà el CornellàEl club lleidatà presentarà denúncia contra l'entitat i el seu director esportiu


El Lleida Esportiu prendrà mesures per intentar obtenir reparació pel que fa a la batussa que es va originar als vestidors després del partit contra el Cornellà (1-0) i que l'àrbitre va recollir en l'acta.

El Lleida Esportiu considera que els fets que es van produir al túnel de vestidors al final del partit de diumenge contra el Cornellà són inadmissibles. L'àrbitre del partit, Muñiz Ruiz, va recollir en l'acta una presumpta agressió del director esportiu del Cornellà, Andrés Manzano, el director esportiu de l'entitat lleidatana, Jordi Esteve. Les mesures que prendrà el Lleida Esportiu seran denunciar Manzano a nivell particular i denunciar també a la Unió Esportiva Cornellà com a organitzador de l'esdeveniment i responsable de controlar el seu treballador.

Així ho va confirmar ahir a aquest diari el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve. D'aquesta manera, el director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, té previst presentar una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra a nivell particular contra Andrés Manzano, amb un part de lesions.

Andrés Manzano té una condemna per agressions d'antecedents

El director esportiu de la UE Cornellà, Andrés Manzano, ja té antecedents amb condemna per agressions al cap de premsa de la Federació Catalana de Futbol, Mario Ruiz, i un exsoci del Cornellà (Matías Plaça), segons va publicar ahir La Premsa del Baix.es.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats