Lleida
17-33° C (sol)
97% 26 km/h


El Lleida Esportiu es remet a la clàusula de rescissió per deixar marxar a Tano el NàsticEl club tarragoní té un acord amb el jugador, però de moment no ha negociat amb el club per fitxar-


El Lleida Esportiu es remet a la clàusula de rescissió del central Tano Bonnín per deixar-lo marxar al Nàstic de Tarragona, però de moment no s'ha produït cap moviment.

El conjunt tarragoní és un dels clubs que, tal com va avançar LA MAÑANA, s'ha fixat en el jugador balear per reforçar-se en aquest mercat d'hivern. Dilluns passat aquest mitjà desvetllava l'interès del Nàstic per Tano i aquest mateix dia des de Tarragona es donava per tancada l'operació. Res més lluny de la realitat.

L'interès pel jugador sorgeix en el moment en què Quique Martín signa per l'entitat grana. El tècnic triga poc a detectar que una de les posicions que necessita apuntalar és l'eix de la defensa i ràpidament pensa en Tano, a qui ja va fitxar per l'Osasuna en la temporada 2015/16. Els contactes, però, no s'iniciarien fins a primers de desembre aconseguint llavors les dues parts un acord emparat en una presumpta clàusula del contracte que permetria alliberar el futbolista en cas de rebre una oferta de superior categoria.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats