Lleida
22/36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Lleida estima en 12,4 milions les pèrdues de present i futur per la fórmula triada per acabar la lligaEl jutjat contenciós-administratiu li demana que quantifiqui els danys per incloure'ls a la interlocutòria


12.359.000 euros. Aquesta és la xifra que ha presentat el Lleida Esportiu per quantificar les pèrdues

de present i futur que podria provocar la fórmula decidida per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per acabar la present temporada a Segona B.

El jutjat contenciós-administratiu de l'Audiència Nacional ha sol·licitat al Lleida aquesta quantificació econòmica per incloure-la i poder tancar l'acte en el qual demanda al Consell Superior d'Esports i la RFEF. Els serveis jurídics de l'entitat tenen ara un termini de 15 dies per presentar la justificació corresponent a aquesta quantitat.

En aquest sentit, el club estima que el fet de finalitzar la temporada deu jornades abans del previst implica unes pèrdues que ronden el milió d'euros, que són els diners invertits i que finalment no han servit per res perquè no ha pogut acabar de competir.

També s'inclourà les taquilles en un hipotètic play off, els drets de televisió en cas d'haver ascendit, o els ingressos que s'han pogut perdre en concepte de possibles traspassos de jugadors que han vist frenada la seva progressió.

El club treballa en l'aspecte esportiu però no es planteja la pretemporada

Mentre els recursos i cautelars segueixen el seu curs en els despatxos, la direcció esportiva del Lleida Esportiu segueix treballant en la confecció de la plantilla i un cop acabi el play off la setmana que podrien arribar les primeres novetats. El que no es planteja, però, és començar la pretemporada atenent a la situació sanitària i al fet que, a nivell logístic, al Camp d'Esports segueix tancat i sense desinfectar.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats