Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h


El Lleida recorre el final de la lliga decretat per l'EspanyolaEl club demana disputar les deu jornades que falten


El Lleida Esportiu, en el temps i la forma establerts, ha presentat recurs a la resolució de la Jutgessa Única de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) en relació amb les classificacions finals dels quatre grups de Segona Divisió B.

El club de la capital de Segrià no està d'acord amb la definició dels clubs amb dret de participació al play-off exprés d'ascens a Segona Divisió A i, seguint amb el full de ruta que va definir en el seu moment, ha donat el pas de presentar el recurs un cop ha hagut una decisió ferma.

Així doncs, el club sol·licita a la Jutgessa Única de Competició revocar els acords establerts -anunciados dilluns passat 25 d'aquest mes-, declarar-los nuls de ple dret i deixar-los sense efectes i que acordi la disputa de les últimes 10 jornades pendents de la temporada regular i, posteriorment, la fase d'ascens.

Abans d'aquest divendres 29, a les 14.00 hores, la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) dictarà les resolucions dels òrgans d'apel·lació corresponents fixant les classificacions finals de les lligues regulars i, en aquest cas, la definició dels clubs que tindrien dret a poder disputar el play off exprés.

L'entitat que presideix Albert Esteve, que també ha ofert la renovació a tots els futbolistes que acaben contracte el 30 de juny, ha difós a través de la pàgina web de l'entitat el text complet de el recurs, que ocupa set pàgines.

En les al·legacions, entre d'altres arguments, el Lleida denuncia que la Federació "menysprea" el dret a la feina de el Lleida Esportiu i els seus professionals. A més, denuncia que no procedia un tracte diferent a la Segona B de l'tracte donat a Primera i Segona.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats