Lleida
17/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Lleida, sense ajudes de la RFEF per no acreditar estar al dia amb Hisenda i Seguretat SocialUna de les condicions per cobrar els 113.410 euros és cedir els drets televisius i va ser un dels clubs que s'hi va negar


La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha paralitzat les ajudes que el Lleida Esportiu havia de rebre de el Programa Impuls 23 al no acreditar estar a l'corrent de pagament amb la Seguretat Social i l'Agència Tributària.

En el cas del Lleida Esportiu li corresponen 40.000 euros per la seva participació en la primera fase de la Copa del Rei, 7.000 per a desplaçaments, 26.410 en concepte d'arbitratges i 40.000 per foment de la base. En total, 113.410 euros que el club rebria en el cas de presentar tota la documentació requerida. No obstant això, la RFEF anunciava dilluns a la nit que el club del Camp d'Esports de moment no cobrarà aquests diners al faltar els "certificats d'estar al corrent de pagament amb Seguretat Social i Agència Tributària".

A més del Lleida, també s'han paralitzat les ajudes per aquest motiu al Castelló (96.410 euros), Hèrcules (116.410) i Reial Múrcia (127.410). Pontevedra, Coruxo, Penya Esportiva, La Nucia, Badalona, ??Oriola, Mèrida, Yeclano Deportivo, Badajoz i Rereativo també tenen congelades les subvencions per faltar el model de sol·licitud i / o la informació per a suport econòmic.

A partir d'aquí, es concedeix un termini de 10 dies hàbils perquè els clubs puguin presentar la totalitat de la documentació que es requereix a la convocatòria o, si s'escau les al·legacions que estimin oportunes. En el rerefons de la situació, però, s'intueix la guerra que algunes entitats han iniciat amb la federació per la cessió dels drets televisius.

De fet, una de les condicions per accedir a al programa Impuls 23 era la cessió dels drets a raó de 12.000 euros a l'any, una xifra que diversos clubs consideren fora de mercat. El Lleida mateix ja va advertir el passat 23 de gener a la RFEF de la situació indicant que la sol·licitud d'ajuda "està condicionada a no cedir els drets audiovisuals, ni els drets digitals a cap entitat, inclosa la Reial Federació Espanyola de Futbol, ??ja que comportaria un important penalització econòmica i la pèrdua de futurs ingressos molt importants per al club ".

El club subvencionarà l'entrada per Tarragona als abonats que viatgin

El Lleida Esportiu subvencionarà als seus abonats l'accés a al Nou Estadi de Tarragona diumenge que ve. Les entrades per a aquest partit, l'entitat grana ha posat a disposició un total de 340, són corresponents a la zona visitant de l'estadi.

Els abonats de el Lleida Esportiu disposaran de la seva entrada -presentant l'original de l'abonament de la present temporada 2019-20 a les taquilles del Camp d'Esports el proper dissabte de 10.00 a 13.30 hores. Aquells abonats que vulguin entrades addicionals podran adquirir-les a un preu unitari de 10 euros.

Aquells abonats que no puguin passar a recollir la seva entrada podran delegar en una altra persona. Per poder retirar-la, s'haurà de presentar l'original de l'abonament de la present temporada 2019-20 de l'abonat.

D'altra banda, aquells aficionats que no siguin abonats també podran retirar la seva entrada per al partit amb un cost de 10 euros. L'entrada per als infants de 0 a 11 anys (s'haurà de presentar document identificatiu) tindrà un cost de 5 euros.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats