Lleida
20/37° C (sol)
97% 26 km/h


El Lleida sol·licita a l'Audiència Nacional paralitzar el play off exprés acordat per la RFEFEl club presenta un recurs i demana la Mesura cautelaríssima a la resolució del CSD d'atorgar la decisió a la federació


El Lleida Esportiu va presentar aquest divendres a el Jutjat Central del ContenciosoAdministrativo de l'Audiència Nacional un recurs per revocar la decisió de celebrar una eliminatòria d'ascens a Segona Divisió entre els 4 primers classificats de cada grup de Segona B i acabar les 10 jornades pendents.

El Lleida sol·licita que la decisió adoptada per la federació sigui declarada "nul de ple dret" i que es puguin disputar les jornades restants abans de la fase d'ascens.

"D'aquesta manera, el club sol·licita a la Jutgessa Única de la Competició que revoqui els acords establerts, que els declari nuls en ple dret, que els deixi sense efectes i que acordi la disputa de les últimes 10 jornades pendents de la temporada regular i , posteriorment, la fase d'ascens ", ha informat en un comunicat.

En el seu recurs, el Lleida assenyala a la resolució de la presidència de el Consell de Superior d'Esports relativa a les competicions no oficials professionals, en la qual es va acordar que fos la Comissió Delegada de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) la qual pronunciés sobre la fi de la temporada 2019-20 de Segona Divisió B.

Des del Camp d'Esports també es va anunciar que s'ha sol·licitat la Mesura cautelaríssima contra la resolució de el Consell Superior d'Esports perquè se suspengui la seva execució.

El Lleida s'ha mostrat des del primer moment contrari a la decisió presa per la federació a l'entendre que atempta contra el reglament de competició de la pròpia lliga i que la seva modificació sobre la marxa no procedeix perquè discrimina diversos clubs.

De fet, l'argument en tot moment ha estat que el prioritari és el tema sanitari i que si es decideix que uns poden jugar no té sentit que la resta no ho faci, tant en la Segona Divisió B com a la resta de categories.

Amb les mesures preses en el dia d'ahir, el Lleida dóna continuïtat a la seva línia d'actuació en la legítima defensa dels seus interessos. La setmana vinent està prevista una reunió entre el president de la RFEF, Luis Rubiales, representants de la Federació Catalana de Futbol i els clubs catalans per parlar de la situació. El Lleida espera aprofitar la cita per tenir una trobada privada amb el president.

Desestimen els 11 recursos de Segona B, Tercera i futbol femení

El Comitè d'Apel·lació de la RFEF va decidir ahir desestimar els recursos presentats per diversos clubs de Segona B i Tercera contra les resolucions de la jutge de Competició referent a donar per finalitzades les competicions i establir les classificacions definitives, i la relació d'equips que jugaran els diferents play off d'ascens al juliol.

Així, ha rebutjat el recurs de l'Coruxo, de el grup I de Segona B, que demanava la nul·litat de l'procediment establert per la RFEF i la suspensió de l'reglament general. Tampoc va prosperar el del Lleida Esportiu, de el grup III de Segona B, que va sol·licitar revocar la resolució de la Jutgessa de Competició.

De Tercera divisió, Apel·lació va desestimar els recursos de Sestao (Grup IV), Sant Andreu (Grup V), Villaverde Sant Andreu (Grup VII), Xerez Deportivo (Grup X), SD Tenisca (Grup XII), Atlètic Ibañes (Grup XVIII) i CD Varea (Grup XVI).

Pel que fa a el futbol femení, va desestimar els recursos del CF Càceres (Repte Iberdrola, Grup Sud) i del Joventut Almassora (Primera femenina, grup 7), i va estimar el de l'AD Son Sardina, que passa a ser tercer de el grup 3 de la Primera emenina en detriment del Levante Las Planas.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats