Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Lleida vol renovar a la majoria dels 13 jugadors que acaben contracteLa Federació no ha donat per acabada la temporada


La decisió de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) de no donar per acabada la teporada ahir 30 de juny ha fet que fins a 13 jugadors segueixin vinculats federativament a el Lleida Esportiu malgrat que els seus contractes arribaven al seu final. La voluntat de el club és que una gran majoria d'ells, o com a mínim una part significativa, pugui renovar.

Els futbolistes que acaben contracte són Marc Trilles, Joan Oriol, César Soriano, Jose Ruiz i Luso en la defensa; Xemi, Marc Martínez, Provencio, Adri León, Abel Molinero i Fernando Cano en la línia medul·lar i Eder Díez i Liberto a la davantera. En el cas de Liberto està cedit pel Betis.

En els últims dies diversos d'aquests jugadors, com Eder, Marc Martínez o el mateix Xemi, han parlat per als mitjans de club expressant la seva voluntat de continuar al Lleida. Per la seva banda, la direcció esportiva de club, que ostenta Jordi Esteve, ha expressat també que està contenta amb els "comportaments futbolístics" que ha mostrat la plantilla aquesta temporada, de manera que l'entitat també veuria amb bons ulls poder renovar a una columna vertebral que donés continuïtat a la feina iniciada per Molo aquest curs, i més tenint en compte les circumstàncies especials que tindrà el mercat per la pandèmia i pel fet que no se sap encara de el sistema de competició.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats