Lleida
17-33° C (sol)
97% 26 km/h


El Llista s'encalla a AlcobendasEl conjunt lleidatà no té el dia i és incapaç de batre la porteria rival


Alcobendas, 4: Shehda, Marcos López, Fernández, Pérez, Artacho –cinc inicial– Aspra, Larios, Jorge López, Roca i Miguel López.

Llista Blava, 0: Roberto di Benedetto, Lluís Tomàs, Bruno di Benedetto, Cañellas, Andreu Tomàs –cinc inicial– Folguera, Oruste, Creus i Candanedo.

Gols: 1-0, m. 10 Fernández; 2-0, m. 28 Fernández; 3-0, m. 30 Aspra; 4-0, m. 32 Pérez.

El Lleida Llista Blava va encaixar una dura derrota en la seva visita a l'Alcobendas en un partit en què els d'Albert Folguera es van veure àmpliament superats i van acabar caient amb contundència víctima de la seva falta d'encert.

D'entrada, el Llista es va veure frenat per la duresa dels locals, que en només cinc minuts ja havien comès tres faltes. Amb tot, als de Folguera no se'ls veia còmodes sobre la pista i als nous minuts s'emportaven el primer ensurt en un llançament de penal de Pérez que atallava Lluís Tomàs. Però el domini local va continuar i tot just un minut després Fernández obria el marcador.

Malgrat els intents lleidatans, l'Alcobendas va saber controlar la situació i amb la seva excel·lent defensa i l'actuació de Shehda es va arribar al descans amb l'1-0.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats