Lleida
2/8° C (núvols)
97% 26 km/h


El Mollerussa fitxa a Roger i Òscar Canadell del EFAC AlmacellesEl club ha tancat ja sis reforços


El Mollerussa vol conformar una plantilla el més competitiva possible per a la propera temporada i ho ha demostrat aconseguint els fitxatges dels germans Roger i Òscar Canadell procedents del EFAC Almacelles.

El club de la capital del Pla d'Urgell ja ha aconseguit tancar sis incorporacions per a la propera temporda. Les dues últimes, de cert renom dins de la categoria, ja que són dos jugadors amb experiència que coneixen bé la competició i que han vingut fent bones temporades amb el EFAC Almacelles.

Així, Roger Canadell es tracta d'un migcampista ofensiu, format a les categories inferiors del FC Barcelona, l'Espanyol RCD i el Lleida Esportiu. A més, té experiències en categoria nacional amb el filial espanyolista, l'Olímpic de Xàtiva, el Sant Andreu o el Castelló CD. El Mollerussa espera que pugui aportar talent, lideratge i joc associatiu.

El seu germà, Òscar Canadell, es tracta d'un davanter format a les categories inferiors del Lleida Esportiu, passant a formar part després del filial del club de la capital del Segrià, el Lleida B, i arribant a debutar en el primer equip a Segona Divisió B. El Mollerussa busca amb la seva incorporació dotar l'equip d'un davanter ràpid i incisiu, que aporti desequilibri. Marc Aceituno, Ormo, Aleu i Artur Godia són les altres novetats.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats