Lleida
19/36° C (sol)
97% 26 km/h


El Nàstic cedirà un mínim de 340 entrades a el Lleida EsportiuEl partit està programat per diumenge a les 12 hores.


El Lleida Esportiu no estarà sol al Nou Estadi de Tarragona. De fet, podria ser el desplaçament més nombrosa de la temporada.

El Nàstic ja s'ha compromès amb el conjunt blau a cedir-li un mínim de 340 entrades per als seus aficionats. La proximitat geogràfica, l'horari (diumenge, 12.00), la rivalitat i l'última victòria davant el Badalona fan preveure que siguin molts els lleidatans que vulguin estar amb el seu equip en un partit que tradicionalment sempre havia estat de màxima rivalitat i que fa anys que no juga perquè els tarragonins eren a Segona A.

De moment, el que està confirmat és l'autobús que organitza en cada desplaçament la penya Blues Nord, encara que en aquest cas des del mateix Lleida s'anunciava ahir a les xarxes socials que avui s'oferiria més informació sobre les 340 entrades que té assegurades.

En el cas, malauradament poc probable tal com està anant la temporada a nivell de mobilitzacions, es necessiten més entrades des de Tarragona s'ha garantit que el nombre de 340 podria ampliar-se.

El partit té tots els al·licients perquè l'aficionat es desplaci. Per a l'equip, també. Els de Molo no guanyen lluny de Camp d'Esports des que el 19 d'octubre de 2019 es van imposar en la seva visita al Vila-real B per 1-3. Han passat pràcticament quatre mesos des d'aquest triomf i tant jugadors com tècnics i afició té fam de victòries.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats