Lleida
1 - 12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Prat tampoc no frena el Força Lleida (65-82)Gran victòria que manté el liderat dels lleidatans


CB Prat, 65: Ortega (14), Busquets (10), Gluditis (12), Rubín de Celis (3), Sena (2) –cinc inicial– Martí (7), Bassas (1), Signes, Bieshaar (7), Parra (4), Blanch (3) i Zagars (2).

Força Lleida, 82: Kyei (2), Turner (10), Djuran (17), Fall (2), Quintela (12) –cinc inicial– Stutz (11), Chapela (5), Sierra (6), Feliu (9), MBaye (8) i Brià.

El Força Lleida li ha agafat el gust al liderat i ahir va sumar la seva segona victòria de forma contundent a la pista del Prat per 65-82 i es manté al capdavant de la classificació.

El partit arrencava amb una cistella de Turner i dos tirs lliures de Fall que situaven el 0-4 al marcador. Però va ser un miratge. Del Prat, liderat per Ortega, va començar a carburar i en un tres i no res encadenava un parcial de 10-0 que capgirava el marcador.

Serna donava entrada a Stutz per Kyei i podo després a Mbaye per Fall buscant més fortalesa defensiva i opcions en atac. Però no hi havia manera. L'equip es mostrava negat en atac i quan trobava posicions de tir els triples no entraven. A més, concedia cistelles relativament fàcils a un Prat que s'anava amb un 16-4 després d'un triple d'Ortega.

Faltaven 4'18 "per al final del primer període i el parcial local ja era de 16-0. Prat aconseguiria a continuació la seva màxima diferència favorable (20-6), però el partit havia canviat. La defensa del Força Lleida havia millorat exponencialment i així sol ocórrer que també s'ataca millor. D'aquesta forma, amb el poder físic de Mbaye i el treball de tot l'equip es va aconseguir tancar el primer acte amb un 22-14.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats