Lleida
3/11° C (boira)
97% 26 km/h


El Vila-sana presenta a Regina Flix i Sara CéspedesIsidre Brufau fitxa com a preparador físic


La d'ahir va ser una jornada de presentacions al Vila-sana, que va anunciar la incorporació de dues noves jugadores i d'Isidre Brufau, fins ara al Llista, com a preparador físic.

El Vila-sana s'incorpora a una segona portera i una jugadora amb experiència per afrontar la temporada que ve a l'OK Lliga femenina, en què buscarà donar un salt més de qualitat.

El fitxatge de pista és Regina Flix, de 24 anys, i que recala en el conjunt del Pla d'Urgell procedent del Reus Deportiu. La jugadora destaca per tenir una llarga experiència a l'OK Lliga, per la qual cosa el tècnic del Vila-sana, Jordi Capdevila, espera que pugui aportar un grau extra de maduresa en els moments importants. Es tracta d'una jugadora lluitadora, de força i de talent.

La segona portera és Sara Céspedes, que té 21 anys. La temporada passada va destacar sota els pals en el si del Sfèric Terrassa. Amb la seva incorporació al Vila-sana busca solvència i seguretat a la porteria per donar descans a Anna Ferrer.

Finalment, el Vila-sana comptarà amb els serveis d'Isidre Brufau com a preparador físic. Especialista en Ciències Mèdiques aplicades a l'esport i en alt rendiment esportiu, porta onze temporades a l'OK Lliga i, des de l'any 2012, va estar vinculat al Hoquei Lleida Llista Blava, sent el preparador físic de les dues copes CERS de l'equip. El president del club, Ramon Porta, va recordar que "tenim una base de jugadores de gran progressió".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats