Lleida
14/29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Els clubs esportius reobren amb força afluència de socisEls usuaris assumeixen les mesures estrictes de prevenció i higiene


L'esport de lleure portava reclòs 60 dies per culpa de la pandèmia de el nou coronavirus i ahir es va atrevir a poblar de nou pistes de tennis i de pàdel aprofitant la reobertura dels clubs dins de la Fase 1 de desconfinament.

"Les usuàries i els usuaris són responsables i han assumit les normes". Així resumia ahir el president de al Club Tennis Lleida, José Luis Solans, el comportament general que van tenir els esportistes en el retorn a la pràctica de dos dels seus esports preferits, el tennis i el pàdel, que són els que majoritàriament van poder practicar-se en la reobertura dels clubs de Lleida coincidint amb la Fase 1 de desconfinament.

Els socis i sòcies van haver d'adaptar a nombrosos protocols amb els que hauran de conviure mentre duri la situació excepcional generada pel coronavirus, però les ganes de tornar a córrer a l'aire lliure van poder amb tot. Amb la reobertura, també van tornar alguns dels treballadors que estaven en un ERTO. També va obrir al Raimat Golf, on va entrenar el professional Carlos Pigem.

En el cas del Tennis Lleida, van ser 41 pistes (82 usuaris) les que s'havien reservat entre tennis i pàdel i a el tancament d'aquesta edició no s'havia registrat cap incidència destacada. Es va dur a terme un registre de les persones que accedien.

L'ATLETISME, A L'ESPERA

Els atletes han sol·licitat la reobertura de la pista de les Basses, però de moment estan a l'espera de la resposta municipal.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats