Lleida
22/36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Estrena de Lleida Esportiu sota mínimsLes baixes condicionen la posada de llarg a València


Va arribar l'hora de la veritat. Després d'una pretemporada marcada per les lesions i el protagonisme dels jugadors de la base davant la falta d'efectius, el Lleida Esportiu obre una nova temporada al camp del València Mestalla (18.30h) amb diversos dubtes.

Molo ha tingut poc més d'un mes per engreixar un sistema encara orfe d'efectius. A falta d'una setmana per tancar el mercat de fitxatges, el club segueix buscant un central i un migcampista i no descarta portar-se també a un altre futbolista sub-23 per a l'atac. A més, després de deixar a Dalmau i Felip sense dorsal els problemes físics han condicionat molt la primera llista del tècnic d'Almeria.

Oriol, Alpha i Cano són baixa per lesió i Trilles perquè arrossega dos partits de sanció de la temporada passada. D'aquesta manera, el Lleida es presenta a la ciutat esportiva Antonio Puchades amb tan sols 13 jugadors del primer equip, inclosos Víctor i Bernat, a qui el club va actualitzar la seva situació federativa aquesta setmana per incorporar-los de ple dret a la disciplina de Molo descartant la seva presència al filial. La resta, del filial o juvenil: Joanet, Eneko, Sebi, Cosi i Armero.

Amb aquest panorama, la primera alineació del Lleida es preveu amb molts fixos i alguns dubtes. Pau Torres, Ruiz, Simic, Soriano, Marc Martínez, Xemi, Liberto, Raúl i Eder semblen segurs. I a partir d'aquí el tècnic té diverses opcions. Si manté la línia de pretemporada, el lateral esquerre hauria de ser per Eneko, que ha estat el futbolista amb més minuts en els partits de preparació, i la banda dreta del centre del camp per Joanet, quart en aquesta classificació.

L'aposta no deixa de ser arriscada perquè encara que tots dos apunten maneres i han complert quan ha calgut la seva ajuda, encara no han debutat amb el primer equip en competició oficial.

A partir d'aquí, el pla B passa per introduir a Adrián León en l'eix de la defensa i dur a Soriano al carril esquerre. El pla C, mantenir la defensa i introduir a Molinero per Joanet al centre del cam-po. I encara queda una quarta opció que seria prescindir dels dos jugadors del planter per donar entrada a León i Molinero. Tot el que surti d'aquest puzle seria una sorpresa, encara que tractant-se del primer partit oficial de l'era Molo res es pot descartar.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats