Lleida
17/30° C (sol)
97% 26 km/h


Gardeny i FIF intenten 'fer fora' a la base del Lleida a l'espera del vistiplau de la PaeriaEls clubs signen una aliança en la qual donen per fet el 'desallotjament'


Els clubs signen una aliança en la qual donen per fet el 'desallotjament' i l'ajuntament diu que no hi ha res decidit

Gardeny i FIF han tancat una aliança per compartir les instal·lacions del club de la Mariola deixant d'aquesta forma a la base del Lleida Esportiu fora del recinte. La Paeria, en canvi, matisa que avui es reunirà amb el nou projecte per valorar la situació.

El Lleida Esportiu va presentar el pas- sat dia 9 la seva petició d'ús del camp de Gardeny a l'ajuntament seguint el tràmit habitual. Fins a la data no hi havia hagut problemes, però ahir el club va rebre una notificació del Gardeny en la qual indicava que la seva petició era impossible.

Davant d'aquest conflicte de competències, la regidora de Polítiques ques a favor de la creativitat, la Cultura, l'Educació i a els Esports, Montse Parra, evitava pronunciar-se ahir a LA MAÑANA a l'espera d'una reunió prevista per avui amb el Gardeny i el FIF. Parra sí confirmava que "la nostra preocupació està en no deixar ningú sense un lloc en el qual entrenar i jugar".

Mentrestant, el president del Lleida, Albert Esteve, tenia clar que "oficialment la Paeria, que al cap ia la fi és la propietària del camp, no ens ha dit res. Si això és així, haurem de bus- car alternatives ".

Curiosament, el Lleida ja va abandonar Magraners per donar cabuda al FIF, que també disposa del Camp Escolar, i ara podria fer-lo fora de Gardeny mentre segueix esperant que la Paeria li construeixi el camp promès.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats