Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Griezmann manté el suspensEl davanter francès assegura que la decisió sobre el seu futur "està presa"


L'atacant francès Antoine Griezmann va renunciar ahir a desvetllar el seu futur club, encara que va aclarir que té presa la decisió, el que manté el suspens sobre l'estrella d'una França que prossegueix la seva preparació pendent del futur del seu jugador estrella.

"La decisió està presa, però no és ni el lloc ni el dia per dir-ho", va afirmar l'encara davanter de l'Atlètic de Madrid davant d'una gran quantitat de periodistes que havien acudit a la concentració francesa a l'espera que aclarís si segueix en la seva actual club o accepta l'oferta del Barcelona.

Minuts abans que comencés la roda de premsa de l'atacant, el cap de premsa de l'expedició, Philippe Tounon, va aclarir que el jugador faria una breu declaració als mitjans, en francès i en espanyol, però que posteriorment no acceptaria preguntes que no fossin sobre el Mundial. "Ho sento però no ho diré avui. Sé que hi havia molta expectativa, però no és el dia ", va assegurar el jugador, que des d'aquest moment no va tornar a parlar en espanyol.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats