Lleida
18-24° C (pluja)
97% 26 km/h


"Hi ha equip per ser líders"La plantilla del Lleida treu importància a encapçalar la taula


Allà pel mes d'agost, la majoria d'apostes apuntaven, amb el permís dels filials, a un duel entre Hèrcules i Lleida. Onze jornades després, alacantins i lleidatans han ratificat la seva condició de favorits al camp i des del vestidor del Camp d'Esports no s'eludeix la pressió.

Al contrari. La majoria de jugadors que passen per zona mixta manifesten obertament que l'objectiu no és altre que el play off i, per què no, acabar la lliga al capdamunt de la taula classificatòria.

De moment és aviat i, lògicament, tots entenen la dificultat de la categoria i el complicat que és sumar de tres en tres, però hi ha el convenciment que aquest Lleida té equip per aspirar al més alt.

Joan Oriol, per exemple, manifestava que "el lideratge el té l'equip més regular perquè la lliga és molt llarga, però per què no podem somiar amb ell. Equip tenim i dependrà del que regulars que siguem i que en els possibles sots que tinguem ens recuperem el més aviat possible ".

Per la seva banda, Jose Artiles adverteix que "de moment el liderat és anecdòtic, però està clar que personalment crec que hi ha equip per pensar-hi. Tanmateix, això és llarg i ara el que toca és anar pas a pas per aconseguir l'objectiu primordial que és jugar el play off ".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats