Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Joaquín Prado es perfila com a assessor tècnic del Força LleidaFélix González descarta el director esportiu que demanava Serna però fitxarà un segon entrenador "de nivell"


El renovat entrenador de l'Actel Força Lleida va indicar en la seva presentació que vol a 10 jugadors professionals. Treballarà amb un segon entrenador de perfil alt i amb un assessor tècnic esportiu.

Les condicions s'han ajustat a les demandes de Jorge Serna i finalment l'entrenador que va acabar la temporada al capdavant de la banqueta de l'Actel Força Lleida, aconseguint una salvació miraculosa de la categoria, serà el mateix que treballi en la planificació de la propera campanya durant aquest estiu i que se sent al capdavant de la nau en el primer partit de lliga. El seu nom és Jorge Serna i ahir va ser presentat oficialment al Barris Nord acompanyat pel president de l'entitat, Félix González, i el directiu, Albert Aliaga.

El club calcula 650.000 euros de pressupost

Les previsions del Força Lleida són que el pressupost de la temporada que sigui similiar al d'aquesta, rondant els 650.000 euros. "No som el Breogán però estem consolidats, socialment som un club d'ACB, ara cal millorar esportivament", va dir Félix González.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats