Lleida
9-12° C (pluja)
97% 26 km/h


La campanya ‘Tots som un equip’, presentada davant els clubs lleidatansLa FCF detalla canvis en el joc


La delegació territorial de la Federació Catalana de Futbol de Lleida (FCF) va celebrar ahir una reunió amb els equips de segona, tercera i quarta catalana en la nova seu de la institució. 

La trobada va servir per a explicar el funcionament de la campanya ‘Tots som un equip’ que pretén impulsar el futbol i el futbol sala amateur català destinada a 936 equips de primera, segona, tercera i quarta catalana. El projecte, que costarà 1,15 milions d'euros, s'estrenarà aquesta temporada 2019/2020 i pretén tenir continuïtat en el temps. Entre els punts més importants de la campanya destaca la recompensa que l'FCF donarà als equips amb més joc net a través d'un sistema de bonificacions econòmiques en la quota d'inscripció, el rebut arbitral o les ajudes per a la compra en material esportiu. 

En la reunió territorial també es van detallar algun dels canvis en el reglament 19/20 que afectaran la forma de com es juga un partit. Per exemple, els jugadors atacants no podran situar-se en la tanca defensiva per a causar obstacles i conflictes, que sovint retarden el joc.

FOTO: Oriol Serna

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats