Lleida
9/15° C (pluja)
97% 26 km/h


La desordenada vida de Dembélé a Barcelona, segons el seu antic cuinerAssegura que no respecta els temps de descans i en culpa l'entorn.


L'internacional francès Ousmane Dembélé, que estarà de baixa per lesió durant unes cinc setmanes, porta una vida desordenada a Barcelona per les males influències que l'envolten, segons un antic cuiner, Mickael Naya, al qual va acomiadar com a altres tres abans que ell.

"Ousmane és un bon noi, però no controla la seva vida. Viu constantment amb el seu oncle i el seu millor amic, que no s'atreveixen a dir-li res", explica Naya, en declaracions a "Le Parisien".

Explica que el jugador de 22 anys, pel qual el Barça va pagar 105 milions d'euros, no fa més que fer tombs i que encara que no va veure que consumís alcohol, "no respecta per res els temps de descans, no hi ha cap estructura d'alt nivell en el seu entorn ".

També que ell com a cuiner -el va contractar l'any passat- havia intentat organitzar els seus menjars en funció dels partits que tenia i les fases de recuperació i les coses anaven bé, però té males influències.

"Quan està sense els seus amics -afegeix- Ousmane és completament diferent. És curiós, obert, educat".

"Le Parisien" fa notar que des que es va fer pública la seva lesió, la premsa espanyola no ha deixat de carregar contra ell i l'ha tractat de immadur o inconscient.

Altres jugadors com Gerard Piqué i Luis Suárez ho van criticar l'any passat la seva falta de professionalitat.

El diari francès considera que ha donat motius amb els seus retards en els entrenaments o en els partits i amb les seves prestacions esportives "en caiguda lliure".

"Ousmane i el seu entorn diuen que, de tota manera, rebran crítiques passi el que passi", comenta el seu antic cuiner, que afegeix que tot això "els rellisca. Són rics. Els dóna igual".

Una prova d'aquest descontrol seria la crònica de la seva última lesió. Després notar molèsties en el primer partit de lliga el divendres passat a Bilbao, els metges del club ho van convocar al dia següent per fer-li una ecografia. El jugador es va negar perquè se'n va anar a Rennes "a veure la seva mare", segons la versió de la seva agent.

Quan el dilluns va tornar a l'entrenament, tenia una lesió profunda al bíceps femoral que el deixa fora de joc cinc setmanes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats