Lleida
10-21° C (pluja)
97% 26 km/h


La FCBQ fa oficial l'arribada de Ferran Aril com a nou presidentVinculat al món del bàsquet des dels 10 anys, va iniciar la seva trajectòria al col·legi La Salle de la Seu


La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va fer ahir oficial el nomenament del lleidatà Ferran Aril com a nou president de l'ens federatiu en substitució de Joan Fa, que abandona el càrrec un any abans de finalitzar el seu mandat.

Aril, de 63 anys i fins a la data president de la Representació Territorial a Lleida de la FCBQ, va ser triat, a proposta del propi Fa, a la junta directiva que el màxim organisme del bàsquet català va celebrar el passat dimarts.

En aquest període final de mandat, Ferran Aril seguirà "amb els projectes que va arrencar l'anterior president" i posarà en marxa "noves accions i programes que s'aniran implementant en funció de les partides pressupostàries i també de la situació i del dia a dia federatiu ".

Vinculat al món del bàsquet des dels 10 anys, va iniciar la seva trajectòria al col·legi La Salle de la Seu i posteriorment es va incorporar al Sedis, on va realitzar diferents tasques des jugador fins president (1982-1986).

Aril compta amb una contrastada experiència en diversos càrrecs federatius des de 1982, any en què es va incorporar com a vocal en el RT de Lleida i més tard a la junta de l'FCBQ. Posteriorment va accedir a la presidència de la RT i vicepresidència de la FCBQ, càrrec que va ostentar durant 26 anys i fins a l'actualitat. El nou president, fins ara responsable del comitè esportiu de la FCBQ, també ha estat membre de diferents comissions en la Federació Espanyola.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats