Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La FEB ajorna el debut del Cadí la Seu a la lliga per falta de garanties sanitàriesLes urgellenques rebien avui amb públic al Casademont Saragossa


La primera al front. La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) va anunciar a última hora de la tarda d'ahir que havia decidit ajornar la disputa de tres dels partits corresponents a la primera jornada de la Lliga Femenina, entre ells el debut del Cadí la Seu.

Aquest ajornament ve derivat de la manca de garanties sanitàries perquè les esportistes i els diferents participants de la mateixa puguin desenvolupar la seva tasca sense incidències, segons ha informat la Federació.

La Seu d'Urgell esperava el partit amb il·lusió després que haguessin planificat una estrena amb públic a les grades sota un estricte protocol de distàncies i mesures per prevenir els contagis, a més d'haver limitat l'aforament.

Els partits afectats són, a més del Cadí la Seu-Casademont Saragossa; l'Alter Enersun CB A el-Qázeres-Kutxabank Araski i el Campus Promet-Formatges El Pastor.

La FEB va especificar que a causa de l'heterogeneïtat de resultats en les proves mèdiques realitzades als equips, seguint els procediments sanitaris del protocol propi FEB i adaptat a l'aprovat pel CSD, l'Oficina de les Lligues decidia ajornar els tres partits esmentats de la primera jornada. Al tancament d'aquesta edició es desconeixia la data en què es recuperaran aquests partits.

El club urgellenc s'encomanava a les seves xarxes socials a què es pugui disputar "el més aviat possible". El Cadí la Seu havia informat que les proves del seu equip eren negatives, de manera que la indisposició és del conjunt rival. A l'ACB s'ajorna el Joventut-Unicaja.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats