Lleida
5/18° C (sol)
97% 26 km/h


La Federació de Pàdel ret homenatge pels seus 100 anys al CT LleidaHi van assistir 140 membres de l'Club


El Club Tennis Lleida va rebre un homenatge a la 'Diada del Pàdel Lleidatà' amb la presència de 140 representants del Club. A més es va fer entrega dels trofeus de la Lliga Catalana 2019.

L'esport del pàdel català a la demarcació de Lleida contínua en progressió i així es va demostrar en la 'Diada de l'Pàdel Lleidatà', amb la presència de 140 representant del Club Tennis Lleida. Una xifra rècord d'assistents en la tradicional trobada anual del pàdel lleidatà i on es va fer entrega dels trofeus de la Lliga Catalana 2019 i es va retre homenatge al Club Tennis Lleida pels seus 100 anys de vida.

La Federació Catalana de Pàdel va dur a terme el reconeixement als èxits esportius de les jugadores i jugadors menors de Lleida que l'any passat van tenir una gran trajectòria esportiva.

Durant l'acte també es va fer el reconeixement oportú a l'equip absolut femení del Tennis Urgell pel títol de campiones de la Lliga Catalana. La Diada va comptar amb la presència de Daniel Vives, vicepresident primer de la FCDP; Francesc Xavier Esteve, delegat de la FCDP a Lleida; de Joan Segura, representant territorial per l'Esport de la Generalitat a Lleida; de Paco Cerdà, Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Lleida i Diputat de la Diputació i de Sergio González, regidor d'Esports de l'Ajuntament.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats