Lleida
3/17° C (sol)
97% 26 km/h


La Federació es querellarà contra Javier Tebas per calúmniesPer afirmar que la RFEF va presentar un àudio manipulat en el judici pels horaris.


La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha anunciat aquest dimecres que "es querellarà per calúmnies contra el president de la Lliga Nacional de Futbol Professional (LNFP) Javier Tebas", després que aquest afirmés que la Federació va presentar davant del jutge un àudio manipulat en el judici d'aquest dimecres pels horaris.

La Federació, mitjançant un comunicat, assenyala que l'àudio es va presentar en el matí d'aquest dimecres "mitjançant un informe pericial" i que va ser "ratificat en el propi acte de la vista per un perit que és doctor en informàtica".

A més, declaren que "la LNFP ha admès expressament la prova, sense formular cap objecció ni protesta, sense fer cap pregunta al perit i sense anunciar tampoc cap impugnació".

Un enregistrament presentada a la que la pròpia RFEF apunta que es troba la URL, a través de la qual "el jutge o qualsevol ciutadà pot trobar l'entrevista completa".

La Federació informa que aquest dijous 8 d'agost, a les 12:30, tindrà lloc una compareixença informativa a la Ciutat del Futbol de les Rozas.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats