Lleida
3/19° C (boira i sol)
97% 26 km/h


La irrupció de 'La lleva de Gardeny' il·lusiona a l'afició a ValènciaA Joanet i Eneko s'uneixen Víctor, Sebi, Cosi i Armero


L'afició del Lleida Esportiu va tenir una doble satisfacció en la visita al camp del València, els tres punts guanyats malgrat el sofriment en la segona part de la trobada, i la presència de jugadors del planter com Eneko i Joanet, que vénen a suplir en els cors de la parròquia el buit que ha deixat la marxa de Noel a Llagostera. A Joanet i Eneko s'uneixen Víctor, Sebi, Cosi i Armero en una lleva de Gardeny que està per veure el grau de protagonisme que acabarà tenint al llarg de tota la temporada, però que, cada un en el seu moment, han tingut l'oportunitat de demostrar que vénen trepitjant fort.

La propera oportunitat perquè Molo pugui donar minuts als seus joves perles serà el proper diumenge, a partir de les 19.00 hores, al Camp d'Esports, en el partit corresponent a la segona jornada de Lliga del Grup III de Segona B, contra la Nucia. Sempre que els respectin les lesions, aquest grup de jugadors té potencial per crear un element identificatiu amb els seguidors i seguidores del Lleida com fa temps que no passa.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats