Lleida
3-12° C (pluja)
97% 26 km/h


La jugadora del Cadí Anna Palma, amb la Selecció U19Formarà part de la plantilla per al Mundial de Tailàndia del juliol


El Cadí la Seu estarà representat en el pròxim Mundial U19 femení que es disputarà a Tailàndia amb la convocatòria de la seva jove del planter, Anna Palma.

Ja és oficial la convocatòria per a la U19 Femenina que disputarà el Mundial de Tailàndia del 20 al 28 de juliol. Fabián Téllez serà el seleccionador d'un equip que començarà el proper 25 de juny la concentració en Azuqueca amb 16 jugadores, entre les quals hi haurà la jove del Cadí la Seu, Anna Palma.

En la categoria absoluta, la capitana del Cadí la Seu no podrà acompanyar Anna Palma pel que fa a representació internacional es refereix, ja que finalment va caure de la llista de Lucas Mondelo la capitana del conjunt urgellenc, Georgina Bahí, en la llista definitiva que anunciar per a l'Europeu absolut, una convocatòria en la qual sí està Andrea Vilaró, que va deixar el Cadí a final d'aquesta temporada.

Pel que fa al Mundial U19 de Tailàndia, la generació del 2000 va aconseguir brillantment la classificació l'estiu passat, penjant-se la medalla de plata a l'Europeu U18.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats